Glary Disk Cleaner е лесен за използване инструмент за почистване на

...
Glary Disk Cleaner е лесен за използване инструмент за почистване на
Коментари Харесай

Glary Disk Cleaner 5.0.1.282

Glary Disk Cleaner  е елементарен за потребление инструмент за разчистване на системата от разнообразни ненужни файлове, които са останали след работа с браузърите, неточно отстранени приложения и обновления на Windows.

Glary Disk Cleaner е подобаващ за неопитните консуматори, не разполагащи с дълбоки знания по отношение на обслужването на компютъра. Ето за какво инструмента предлага банален и подсъзнателен интерфейс с най-малко настройки.

Всичко, което е нужно да извършите е да изберете от лявата част на прозореца на програмата разделите, които желаете да бъдат оценени и почистени от ненужни данни. След това стартирате сканирането и единствено след няколко секунди пред вас ще бъде информацията какъв брой място на вашият диск може да бъде освободено. Понякога тази цифра може да бъде в действителност огромна, което приказва за занемарена и непочистена система. Всички тези ненужни файлове забавят работата на вашият компютър, понижават продуктивността и повлияват на цялостната непоклатимост.

Glary Disk Cleaner разрешава конфигурация на видовете файлове, които да бъдат пренебрегнати при почистването. Всички осъществени интервенции са налични в раздела история, където е записана датата и размера освободено място на диска. Програмата разполага преведен на български език интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Изтегли: (9.87 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР